Programma

De rally van zaterdag 11 mei 2019

De dag begint met een hartelijk ontvangst onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers! Na de uitleg over de route begint de ochtendetappe, met als eerste een proeve van bekwaamheid en daarna een voortzetting van de rally over het oostelijke deel van ons mooie eiland Goeree Overflakkee.
De lunch is van 12.30 uur-13.30 uur.
Na de lunch (13.30 uur) voert de route ons naar het westelijke deel van het eiland, waarbij we in de middag eveneens weer een proef van bekwaamheid hebben.
Uiteindelijk zal de rally eindigen bij de finish lokatie waar de prijsuitreiking, de borrel en aansluitend de bbq zal gehouden worden.

Navigeren

Inschrijven kan in de Tourklasse of de Vintageklasse. De route wordt gereden door middel van het Bolletje-Pijltje systeem. In uw “goodybag” zitten alle bescheiden die u nodig heeft voor de rally te rijden en te kunnen navigeren.
Zo zitten er 2 deurstickers in, die u verplicht bent op de deuren te plakken ( zijn overigens lakproof en beschadigen de lak niet!), een rallyschild, uw rallyboek en diverse andere benodigdheden (incl versnaperingen)

Programma

09:30 uur Ontvangst bij Tieleman Keukens, uitleg van de route, uitdelen routeboeken en rallybescheiden
10:30 uur Start eerste equipe en proef
13:00 uur Aankomst eerste equipes op de lunchlocatie
14:00 uur Herstart vanaf de lunchlocatie eerste equipe
17:00 uur Aankomst eerste equipes op eindlocatie
17.30 uur Foto van alle equipes en borrel met hapjes
17:45 uur Prijsuitreiking
18:00 uur BBQ.